Розробка .NET від NIX Solutions

Розробники відділу .Net у NIX Solutions можуть створити для вас різні типи додатків, починаючи від звичайних настільних і веб-сайтів і закінчуючи рішеннями для мобільних платформ і комп’ютерних ігор. Для цього вони використовують у своїй роботі технології платформи .NET.

NIX Solutions, NIXsolutions,

.NET — це кросплатформне середовище виконання програми. Іншими словами, це те, що дозволяє програмам працювати в Microsoft Windows. «Кросплатформенність» означає, що створена програма буде працювати на всіх процесорах і на всіх операційних системах сімейства Windows (за винятком першої).

З одного боку, ця технологія дозволяє мінімізувати зусилля при створенні програм з багатим інтерфейсом користувача, а з іншого боку, відокремити дизайн інтерфейсу користувача від коду, який ним керує. Останнє дозволить дизайнерам, бізнес-аналітикам, або ж клієнтам створити інтерфейс, у який програмісти вдихнуть життя, не змінюючи нічого зовні.

Серед основних можливостей .NET Framework варто зупинитися на наступному:

  • .NET використовується більшістю відомих сучасних програм;
  • Забезпечує безперебійну та коректну роботу ОС;
  • Це зв’язок між ОС і програмами, встановленими на ПК.

Говорячи про .NET, найчастіше мають на увазі мову програмування C#, яка була створена спеціально для .NET Framework; ці терміни взаємопов’язані. Мова C# є лідером серед мов програмування вже більше десяти років, і в даний час величезна кількість додатків написана на мові C#.

Щоб задовольнити всі ваші вимоги, наші експерти використовують C# та багато інших мов програмування, інструментів і технологій. Накопичені знання, досвід і жага навчання дозволяють розробникам NIX Solutions пропонувати цікаві рішення навіть у складних умовах.